Max Frost: White Lies

White Lies You try Can't blind my eyes You got your red dress on And you want to play Like I can't know things that I've never seen

Ovu pesmu sam čuo baš u doba kada je imala svoju premijeru (2013). Ni tada a ni sada nije postala neki naročito veliki hit ali njena melodija mi i dalje ne izbija iz glave.

Tek pre neki dan sam video ovaj spot. Nisam ni znao da postoji. Jednostavno, “White Lies” je bila samo pesmica koja se nalazila na nekakvoj mesečnoj kompilaciji indie hitova te 2013 godine.

U međuvremenu, ovaj Teksašin iz Austina, je uspeo da objavi samo jedan album “Gold Rush” (2018) i nekoliko singlova… ima i svoj youtube kanal sa kog sam preslušao još par pesama.

“Good Morning”, sudeći bar po broju pregleda bi trebao biti hit u rangu “White Lies”.

Nije loš ovaj Max 🙂

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1108

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.