The Girl in the Photographs (2015)

Wes Cravenu je ovo poslednji film koji je producirao. Bolje da nije...

Ovaj tekst pišem sa ciljem da vas sprečim da pogledate ovaj film. Jer, ko ga gleda kajaće se, ko ga ne pogleda neće.

Ali ako ste već toliko očajni u potrazi za nekim hororom za gledanje i ako ste već nekim neverovatnim sticajem okolnosti stigli do “Devojke na fotografiji” jer ste, na primer, neverovatni obožavaoci Kal Penn-a ili, iz nekog nepojmljivog razloga mislite da će mlada Claudia Lee postati super star, onda je već teško da ću vas ubediti da se ne upustite u ovu avanturu.

Ovaj film je namenjen ljubiteljima onih filmova u kojima dva manijaka sa maskama kidnapuju devojke i onda ih slikaju dok ih maltretiraju i ubijaju. Ukoliko više volite horore sa tri ili sa jednim manijakom (sa maskom) onda ovo nije za vas.

Takođe, svi oni koji obožavaju isprazne, kvazi intelektualne, razgovore, dosadne i totalno ne napete scene ubijanja i potere, nezanimljive likove i lažni “umetničko-autorski” pečat, pa čak, i na trenutke, tragove romantičnih holivudskih komedija, “The Girl in the Photographs” je baš pravi film za vas.

Pa zašto onda onaj plus na kraju, možda se neki od vas pitaju ? Zato što ja obožavam Kal Penna.

Na skali od (1-6) ocena: 1+
recenzija: Gimitrije Verzićduh sa dva plava oka 

 

Gimitrije Verzić (Tihi)
Gimitrije Verzić (Tihi)

Čuveni duh sa plavim okom (a od susreta sa Bozzom postao je duh sa dva plava oka), propali kandidat za kandidata studenta filmske režije i beskompromisni (takođe propali) filmski kritičar koga ste svi imali priliku da upoznate u prelomnoj, epoholno dvodelnoj epizodi "Bioskop Sloboda" Svojim autorskim tekstovima o filmu on će definitivno oplemeniti ovaj prostor.
Takođe, Gimitrije fanatično gleda televiziju pa možemo očekivati i njegove tekstove na tu temu. Od 1.11.2023 gurnut je u ilegalu.

Articles: 144

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.