Becky (2020)

"Sam u kući" za ljubitelje...nečeg,

“Becky” u nekih prvih 30-ak minuta i liči na film (vredan pažnje).

Becky (Lulu Wilson koja se izgleda etablirala kao devojčica koju će te pozvati da glumi u nekom hororu) je trinaestogodišnjakinja koja ima probleme u školi. Majka joj je umrla pre godinu dana a otac se sprema da stvori novu porodicu.

Priča počinje kada je otac pokupi nakon škole i povede je u vikendicu u kojoj je ona provela mnoge srećne trenutke. Problem je što je tamo čeka njegova nova devojka i njeno dete a oni se spremaju da joj saopšte “velike vesti”.

Istovremeno iz zatvora beži grupa opakih neonacista predvođenih Kevin Jamesom (Paul Blart: Mall Cop (2009)) koji, iz njima poznatih razloga, upravo hitaju ka mestu gde se nalazi Becky-na (nova) porodica.

Kao što napisah, u početku ovo stvarno deluje kao nešto što osim grozomornih/odsecanje delova tela/sakaćenje/mučenje/klanje/masakriranje nudi i neku priču ali veoma se brzo pretvori u shitshow.

Nemam ja toliko problema sa količinom nasilja na ekranu…naprotiv. Problem je kada osim njega ništa drugo osim čiste eksploatacije ne postoji a još veći problem je kada se to pretvori u monotoniju. Dosadno ubijanje ? Ima i toga…verujte mi…

Sa pozitivne strane, zabavno je videti Kevin James u ovakvoj ulozi. Plus, ona scena sa okom je stvarno grozna…

Na skali od (1-6) ocena: 2

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1094

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.