Tell-Tale (2009)

Presadili su mu srce i spasili život. Ono što nije znao jeste da je to srce pripadalo žrtvi ubistva i da je vreme da naplati dugove....

Josh Lucas i Lena Headey su ljubavni par u ovom filmu. Njihov odnos je otprlike leden kao ove kocke leda na gornjoj slici. Odavno nisam video tako loše uparivanje dvoje, reći ću respektibilnih (kad bi se zezali), glumaca. Među njima nema nikakve hemije (mada ima “fizike”).

O čemu se ovde radi ? O 1000 puta prežvakanoj priči o tome kako se putem doniranog organa donatora kod pacijenta (doniranog) prenose i sećanja i, naravski, želja za osvetom/ubijanjem/pijenjem piva/gledanjem Zadruge.

[my_movie_db id=27135]

Mnogi filmovi su imali ovakvu premisu a gotovo većina od njih je bila i bolja od ovog nesrećnog trilera (sa još nesrećnijim raspletom/twistom na kraju). Zbog toga “Tell-Tale” ne zaslužuje bolju ocenu od ove koja sledi.

Na skali od (1-6) ocena: 1

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1094

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.