The Lookalike (2014)

Ništa

Justin Long beše momak od Dru Barimor ? Ne ? Bilo kako bilo on je i producent i glavni glumac ovog kvazi trilera. Mada, Jerry O’Connell je ovde glavni, ali verovatno zato što nije i producent nije ni prvi na špici. A glumi i John “Seks i grad” Corbett koji beše momak od Bo Derek ? Zar ne ?

“The Lookalike” je nemušti pokušaj da se napravi nekakva parafraza (najgorih) radova Kventina Tarantina, tako što će kombinovati duhovite filozofske rasprave između protagonista koji dolaze iz kriminalnog miljea sa stilizovanim uzbudljivim nasiljem na ivici komedije i sve to pomešano kroz neo noir ugođaj u vidu korišćenja osvetljenja tj. fotografije, ali i krajnje sudbine većine svojih junaka.

Od svega toga što sam naveo u prethodnoj (neverovatno pametnoj) rečenici režiser Richard Gray i ekipa nije postigla ama baš ništa. “The Lookalike” je loš, gotovo negledljiv, film.

Na skali od (1-6) ocena: 1

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1087

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.