The Divine Comedy

I'm the twinkle in her eye I'm Jeff Goldblum in "The Fly"

Nakon Velšana i Velšana vreme je da pređem i na druge delove Velike Britanije, mada, nakon Brexita, pitanje je šta će se desiti sa Severnom Irskom.

Divine Comedy sam zavoleo nakon njihove kompilacije hitova “Secret History” iz daleke 1999 godine. Jedna od meni najdražih kolekcija sadržala je možda samo 2,3 pesme koje sam do tada čuo i pregršt novih, do tada neotkrivenih bisera.

Ovaj bend u stvari čini jedan čovek, genijalni Neil Hannon, koji za svoje projekte angažuje veći broj raznih kvalitetnih muzičara.

Neil Hennon je veoma produktivan autor. Tek što sam otkrio instant klasik (koj sledi) sa njihovog 11 albuma objavljenog 2016 godine oni su već pre par meseci objavili i 12.

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1099

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.