The Wrong Missy (2020)

Ko пожели да погледа овај филм упркос мог упозорења, од руке му ништа не родило: ни у пољу бјелица пшеница, ни у брду винова лозица!

“The Wrong Missy” je gotovo sigurno najgori film koji sam, u celini, pogledao u svom životu. Glavni razlog što sam ga izgurao do kraja beše moja opšte poznata požrtvovanost i humanost. Najveće žrtve u ime čovečanstva uvek sam podnosio sa dostojanstvom. Moja hrabrost i plemenitost, moja želja da ne bude samo meni nego i svima vama dobro, nikada se nije dovodila u pitanje. Možda je samo za nas a bome i za planetu Zemlju u ovom 21 veku više učinio onaj legendarni gospodin koji je spašavao zavejanu decu kod Feketića.

Drugi razlog što nisam ugasio film pre odjavne špice beše moja, takođe opšte poznata, sado mazo karakterna crta. Jednostavno, hteo sam da vidim da li će bar nešto do kraja biti duhovito. Nije…

Zašto ne treba imati milosti prema ovoj katastrofi ?

1. U pitanju je profesionalna ekipa koja stoji iza produkcije. Od kostimografa do ton majstora. Hoću reći, ovo je pravi film, sa ozbiljnim budžetom koji sa tehničke i vizuelne strane deluje profesionalno. Ovo nije projekat grupe entuzijasta koji su uprskali stvar.

Kompanija Adam Sandlera

2. Režiser je Tyler Spindel za koga nikada nisam čuo. Proverio sam, u pitanju je čovek od krvi i mesa, stvarno postoji. Nekako sam se nadao da je ipak u pitanju robot.

3. Scenariste čini tandem Chris Pappas i Kevin Barnett koji su već radili par filmova za “Happy Madison

Upamtite ta 3 imena i ako ih slučajno vidite da su se motali oko nekog filma zaobiđite ga kao pseće govno na ulici. Ma, bolje ćete proći ako kojim slučajem i ugazite u to neko kučeće govance nego ako pogledate “The Wrong Missy”.

4. Ovo su snimali na Havajima. Dakle, njima je bilo super. Nama je bila muka.

Razne filmove mogu da opravdam raznoraznim argumentima ali mi je “Pogrešna Missy” izbila sve iz ruke….

Glumica Lauren Lapkus kao Missy

Pogrešna Missy iz naslova filma je jedna izuzetno iritantna osoba koja se zakači i uskoči u život našeg glavnog baje Timotija (David Spade) sticajem “nesrećnih”okolnosti. Od sastanka na slepo preko pogrešnih SMS poruka do trojke u hotelu na Havajima.

Sve i mnogo toga više videćete u ovom filmu ako ga pogledate. Nemojte. Život je samo jedan.

David Spade koji izgleda gore nego bolesni Majkl Džej Foks.

Iritacija koju oseti Timoti ka Missy ne može se uporediti sa osećajem koji sam imao gledajući ovo….ovo sranje.

Iritantan,negledljiv, dosadan….

Ipak su ovo profesionalni glumci, neki od njih manje više i poznati/priznati komičari ali ni jedan trenutak humora, nijedan pokušaj smeha ovde ne funkcioniše. Onaj gornji izraz lica Davida Spade kao da govori:”Spasite me odavde. Ja ovde ne pripadam! Upomoć!” (samo što se taj vapaj odnosi na sve jadne gledaoce)

Kada gledate i najgori horor siguran sam da će te i u njemu, ako volite taj žanr, naći bar jednu scenu/kadar koji će biti užasan/strašan/napet…mislim, prvi jump scare uglavnom upali jer je prvi.

E sad, možete li zamisliti da gledate komediju koja toliko nije smešna i toliko je naporna da vas je prosto sramota tih ljudi koje gledate. Blam vas je.

Čak je i od ovog nastupa, našeg dobrog glumca u pogrešnoj ulozi, “Wrong Missy” blamantnija.

Znate ono kada vas neko pokuša golicati na mestu na kojem niste golicljivi (napr. ispod pazuha). U jednom trenutku, to golicanje prelazi u mučenje. “The Wrong Missy” je upravo to gotovo svakog svog minuta.

Na skali od (1-6) ocena: 0 *

*ovo je “Netflix original”…samo da znate

** postoji, mala verovatnoća, da vam ipak nešto u ovom filmu bude dopadljivo. Mene je toliko pogodio/omeo/iznervirao početak da, u slučaju, da se kasnije pojavio i lično pokojni Čarli Čaplin, ne bi mi bio smešan… što ne bih mogao reći za napr. Vulina. On mi je uvek smešan… sledeći put neka ga Madison ekipa angažuje barem za statistu…a ne tu da se muče sa neduhovitim i još uvek živim Rob Schneider-om

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1094

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.