Marry Me aka Ti si taj (2022)

i tako je započela ljubavna priča za sva vremena...u snovima...

Ako niste znali (a ni ja nisam do pre koji minut) “Marry Me” je u stvari adaptacija istoimenog stripa Bobby Crosby-ija.

Koliko se film razlikuje od stripa ? Verovatno dosta…osim osnovne simpatične premise u kojoj se pop zvezda odluči da se uda za nekog, što ono kažu mladi, “random lika” u publici koji drži plakat “Oženi me”.

Taj tip je Owen Wilson (Marley & Me (2008)) razvedeni srenjovečni plavušan koji ne samo da ima ćerku (koja ga je i odvukla na koncert pevačice za koju pre toga nikada nije čuo) već je i profesor matematike.

Pop zvezda je naravno naša Dženi iz bloka (45).

I dok je sama ideja, kako već rekoh simpatična, glavni problem je što Owen Wilson niti liči na profesora matematike niti između njega i Jennifer Lopez (Hustlers aka Prevarantkinje sa Vol Strita (2019)) postoji i zrnce “hemije” apsolutno neophodne da poguraju ovaj, nažalost, nezgrapno napisan scenario.

Naravno, i Wilson i Lopez su na svoj način šarmantni i film poneki put bljesne zvezdanim sjajem.

Ovo je Maluma a ne Darko Lazić

I dok Owen stvarno nije matematičar a Jennifer stvarno jeste pop zvezda, ono što svakako (Jennifer) nije, naročito sada kada je već zagazila u šestu deceniju, nekakva mlada… koja mašta o venčanju (ali eto je opet u ovogodišnjem “Shotgun Wedding”!)

Kada dodamo i da je film, što je izgleda i standard za današnje produkcije, nesumnjivo predug krajnja ocena je i sasvim dobra…

Na skali od (1-6) ocena: 2+

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1081

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.