Once Upon a Time in the West aka Bilo jednom na Divljem zapadu (1968)

REMEK DELO

Jedan od najboljih filmova svih vremena. Potražite onu nešto dužu verziju (166 min) da bi u potpunosti uživali u viziji Serđa Leonea, glumi Fonde, Brosnanan, Kardinale, Robardsa…. i muzici Enia Morikonea….

Svaki put kada ga gledam otkrijem još neki razlog zašto ga obožavam (još od onog prvog puta kada sam gledao onu američku/skraćenu verziju (od 145min) tamo negde krajem osamdesetih godina prošlog veka)

About Biograf 1061 Articles
Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)... - autor je svih epizoda na ovom sajtu Nagrade: VEMI za najbolji night soap (1999, 2001); VOSKAR za sporedne efekte (2003); VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004) V- je prvo slovo reči VAMPIR

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.