Ludik (2022-?)

Jedna od najboljih stvari kod Netflixa je što nam pruža uvid u ostvarenja sa svih svetskih meridijana. Jedna od loših je to što ga i tada nije briga koliko je taj projekat stvarno dobar.

Pretpostavljam da vam je, kao i meni, glavni razlog što ste u ogromnoj Netflix ponudi upravo izabrali ovu seriju da pogledate taj što u njoj glavnu ulogu tumači Billy Zane.

Naravno, gornja uvodna rečenica je bila šala (ali ako ste naš redovan čitalac i onako već znate da sve što ovde napišemo jeste veoma, veoma ozbiljno) i Ludika ne glumi onaj što je glumio u serijalu fimova “Mumija”…to je bio Billy Zane

Arnold Vosloo je onaj iz “Titanika” i “Fantoma”…i…”Twin Peaks”-a.

Inače, osim što je u pitanju prva, kako kažu južnoafrička serija na Netflixu na južnoafričkom jeziku (koji je neka prljava kombinacija holandskog i engleskog), i nemam nekih drugih pozitivnih stvari da vam istaknem.

Mislim, sasvim je normalno i pre svega pozitivno, da u toj prvoj južnoafričkoj u centru zbivanja bude belac Ludik, vlasnik fabrike nameštaja a u stvari (sitan) švercer dijamanata, a ne neki crnac, ipak većinski, pripadnik ove države.

Šta vas ja i smaram sa ovakvim statistikama jer “Ludik” se uopšte time i ne bavi…ne…

U centru zapleta je jedan drugi belac (i kriminalac) koji putem ucene uceni Ludika da bude njegov švercer još isplativije stvari od dijamanata u Africi…naravno, oružja.

Ludik | August 26, 2022 (South Africa) 4.9

Photos


See all photos >>

Stvari krenu loše (po Ludika i njegove bližnje) ali Ludik će pokušati i da i iz takve situacije izvuče najbolje za sebe…a da li je to najbolje i za ostale…videćete i sami…ako ste LUDI(k).

Jer…malo toga ovde valja…gotovo ništa…sve deluje prilično amaterski i na planu scenarija a naročito na planu režije (i glume). Slobodno zaobiđite ovo još jedno novo Netflix ?ranje…

Na skali od (1-5) ocena: 1+

recenzija: DeHičkok

About DeHičkok 138 Articles
Poznat kao ljubitelj TV serija, De Palme i Hičkoka, ovaj naš već stari član dolazi sa virtuelnih mesta poznatih kao Znak Sagite/Darkwood. Ne pije, ne puši i ne psuje. Omiljen mu je junak Bozza Vampir a omiljena boja žuta (giallo). Zadužen je da pokrije sve što može da se prekrije...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.