Cocaine Bear aka Medved na kokainu (2023)

Maša i medved
Film “MEDVED NA KOKAINU” inspirisan je istinitom pričom iz 1985. godine, o padu aviona kojim se krijumčarila droga, izgubljenom kokainu i crnom medvedu koji ga je našao i pojeo. Ovaj divlji triler prati čudnu grupu sačinjenu od policajaca, kriminalaca, turista i tinejdžera koji će se zajedno naći u šumi u Džordžiji u kojoj je, ogromni predator pojeo zapanjujuću količinu kokaina i krenuo u pomahnitalu potragu za još robe… i krvi. 

Kako napraviti crnu komediju o medvedu koji se navuče na kokain i krene da komada (od paketa sa drogom do ljudi) sve redom ?

Pa može ovako kao što je to uradila Elizabeth Banks (kao režiserka svog drugog filma) i ekipa koja stoji iza ovog filma…ali siguran sam da može i mnogo, mnogo bolje…

Pogledajte trejler:

Pa ovo je, na svoj morbidno zabavan način, morao biti super film sudeći po ovom efektnom trejleru ?

E jeste…jadac…a neki bi rekli onu reč na k.

U ovoj galeriji likova koji se sticajem okolnosti nađu na istom mestu ima stvarno potencijalno zanimljivih karaktera… te mi je možda zbog toga kranji utisak još gori nego što ovo ostvarenje objektivno zaslužuje.

A objektivno ovo je loše…baš loše.

Neki glumci nisu na potrebnom nivou (koji pak u ovakvim ostvarenjima i nije naročito visok…mislim, medved na kokainu). Pre svega mislim na Keri Rasel.

Drugi misle da i dalje glume kod Skorcezea (Rej Ljota) pa je i u inače gotovo negledljivoj završnici njegov overakting/preglumljivanje teško podnošljivo.

Najgore od svega, za svojih 90ak minuta “Cocaine Bear” je baš dosadan film.

Na skali od (1-6) ocena: 2

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1099

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.