BREAKING NEWS| Site Update aka Апдејт Сајта (part 2)

Novi vlasnik ?

DeHičkok je suviše potresen ovim novim informacijama koje su nam upravo stigle te me je zamolio, cenjena publiko, da vam ja prenesem grozne vesti…

Kao neko ko je na ovoj planeti proveo puno vekova i nagledao se mnogo toga uveravam Vas da postoje mnogo groznije stvari od ovih koje ću saopštiti te pustite DeHičkoka i njegovo dramoseravanje.

U naše prostorije je stigla plava koverta u kojoj se nalazi rešenje privrednog suda da našu firmu (u stečaju) “BVIZ LTD” preuzima kompanija TVOR i to od 01.11.2023.

Rok za žalbu na ovu odluku je 15 dana ali, nažalost, samo je (bivši ?) vlasnik kompanije može podneti. Nemam pojma gde je Biograf i da budem iskren baš me briga gde je.

Duguje mi poslednjih 78 plata jer mi mumije možda ne jedemo (parizer) ali svakako moramo povremeno da menjamo zavoje te su i meni pare potrebne za život.

Lično, ako novi vlasnik omogući zavoje (i prvu pomoć) ja ću nastaviti ovde da pišem. Btw…još nisam završio tekst o filmu sa donje slike

i nikada nisam verovao u te parole “Fabrike radnicima” i “Bolje rat nego pakt” i slične gluposti.

Osim naravno one koju sam lično isprobao (vekovima) “Bolje grob nego rob”.

Tuta Muta
Tuta Muta

Specijalni gost (a dobar drugar Pece Zombija) TutaMutaKamon Mumija,
(a zvaćemo ga ubuduće samo TutaMuta) je jedan, realno, veoma objektivan promatrač. Em što je poreklom iz Egipta a živi u našim krajevima već duže vreme em, sem nekih opštih i veoma šturih istorijskih podataka, pojma nema... ni o čemu. Zbog toga je imenovan za našeg stalnog saradnika u oblasti EX-YU filma i TV.

Articles: 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.