Venom: Let There Be Carnage aka Venom 2 (2021)

šta sam ja ovo gledao....

Ne znam šta bi vam moj dobri drug Biograf poručio u vezi ovog filma jer, nadam se da znate, prvi deo mu se (relativno) dopao (Venom (2018)). Nažalost, Biograf se trenutno nalazi u prilično nezavidnoj situaciji i sve dok on sam ne odluči da vam javno saopšti više detalja ne mogu vam ništa reći. Ono što znam, barem kada smo se zadnji put čuli za Novu Godinu (nakon toga mu je oduzet telefon), jeste da je živ…i dalje.

Nakon događaja iz poslednjeg filma, Edi i Venom predstavljaju „čudni par” čija veza je napeta do krajnje tačke pucanja. Venom je i dalje gladan ljudskog mesa, dok mu Edi ne dozvoljava da jede bilo koga; dopušteno mu je da konzumira samo loše momke.
Druga lica koja se vraćaju su Mišel Vilijams kao Eni i Rid Skot kao doktor Den Luis. Vudi Harelson, koji je imao kratko pojavljivanje na kraju prvog Venoma, ovog puta Vudi pored Toma ima glavnu ulogu, kao Kletus Kesedi, neobuzdani ubica osuđen na smrt.
Međutim, šta se dešava kada osuđeni serijski ubica dobije svog sopstvenog Simbiota po imenu Karnidž, krvoločnijeg od svog domaćina?

sa sajta cineplexx.rs

Ja nisam toliko “voleo” prvog Venoma ali svakako je imao svoje “trenutke” te se nimalo ne kajem što sam ga pogledao. Sa “Venom 2” je totalno drugačija situacija. “Venom 2” mi je bio nepodnošljiv za gledanje. Od početka do samog kraja.

Od prvog kadra do poslednjeg, od prvog dijaloga do poslednjeg…. totalna kakafonija zvukova, besmislenih rasprava i priče koja je ostala na nivou skice/crtice/gov-neta. Srećom, nisam ga gledao u bioskopu.

Zašto da i dalje gubim vreme pišajući o ovom filmu…. nek se nosi….

Na skali od (1-6) ocena: 1

recenzija: DeHičkok

DeHičkok (Prle)
DeHičkok (Prle)

Poznat kao ljubitelj TV serija, De Palme i Hičkoka, ovaj naš već stari član dolazi sa virtuelnih mesta poznatih kao Znak Sagite/Darkwood. Ne pije, ne puši i ne psuje. Omiljen mu je junak Bozza Vampir a omiljena boja žuta (giallo). Zadužen je da pokrije sve što može da se prekrije...Od 01.11.2023 je gurnut u ilegalu

Articles: 210

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.