1001 (poslednja noć): Odlazak

Došlo doba da se rastajemo, Uvijek ćemo da se poznajemo.

Mada je ovaj post bio planiran da bude  1000 (slovima HILJADITI) na bozzavampir.com drago nam je što je kraj ove godine a definitivno i ovog sajta (u ovakvom formatu) završavamo sa recenzijom filma koji nam se baš svideo, te je završni deo trilogije o Spajdermenu postao taj jubilarni 1000 post.

Dakle, ovo je ipak 1001 post/tekst/objava/članak i kao što svemu dođe kraj, pa i bajci o 1001 noći, stigao je,  kraj BOZZEVAMPIR.COM…u ovakvom formatu.

NAŠE PRAVO DA RADIMO ZA PARE A NE ZA KROMPIRE..A I NJIH VIŠE NE DOBIJAMO

Kompanija, BVIZ.LTD, planirala je da zaradi brdo para objavljujuće epizode o doživljajima Bozze Vampira iz Zemuna ali, kao što ste možda pročitali u epizodi koja je objavljena daleke 2016 godine

Božidar Drakulić aka Bozza Vampir iz Zemuna nas je sve zajebao. Nismo hteli da vam otkrivamo ovu dramu do sada ali više ne može da se čeka.

Kada smo čuli nezvanične informacije (a posle potvrdili da su istinite) da će Bozza da se konačno, posle više od decenije izgnanstva, vratiti na našu javnu scenu (kao borac protiv sile i nepravde) brže bolje smo zakupili ovo internet mesto, kao i domen bozzavampir.com, sa ciljem da obavestimo i javnost o njegovom povratku i novim avanturama za koje smo (po)mislili da će uslediti.

Plus, plan nam je bio da zaradimo i brdo para zahvaljujući njegovoj popularnosti (i planiranim štampanim majcama,posterima,NETFLIX dilom,markicama i značkama i pratećim reklamnim materijalom…).

Puni optimizma uložili smo značajna sredstva da sve ovo izgleda upravo ovako kao što izgleda. Bajno i sjajno. Taj optimizam je najviše širio i naš BIVŠI šef Biograf.

Na sreću (ili nesreću) kontakt sa Božidarem Drakulićem je izgubljen već krajem te 2016 godine tačno 7 dana nakon gornjeg intervjua. Pokušali smo da interesovanje za njega održimo objavljivanjem raznoraznih repriza starih epizoda

ali shvatili smo veoma brzo da će bez novog Bozze sve morati da se menja. Inače i dalje nemamo pojma ni gde je ni šta je a, vala, više nas taj vampirski kreten i ne zanima.

Zbog toga smo se gotovo u potpunosti ovaj sajt usmerili ka filmovima/serijama/ponekom stripu sve sa nadom da će nam bar ugovor sa GOOGLE ADS doneti brdo para, mada nam je glavna ideja bila da ucenjujemo producentske kuće, od Diznija, Sonija, Netflix-a itd…ili bar ovu našu domaću „Firefly“ produkciju, tako što bi nam one plaćale basnoslovne sume da ne kritikujemo njihove proizvode.

Nažalost, ništa od toga…

I odmah da vam kažemo. Nismo mi ništa krivi. Kriv je Božidar ali ste krivi i vi, grozni čitaoci, tačno vas trojca koji svraćate jednom u pet dana. Umesto da se angažujete i prolijete krv i znoj reklamirajući ovaj sajt, idući od trga do trga, televezije do televizije, tik-toka do twitera, i da urlate i vičete “Ne damo BOZZU…BOZZA je najbolji ! Hoćemo BOZZU”

vi ste, barem neki od vas, blokirali saobraćaj/mostove zbog nekih drugih glupih ciljeva.

Jebeš vazduh, pravdu, prirodu i moral, bitan je samo BOZZA (to jest pare nama a njemu slava)

Sada smo došli u situaciju da moramo da tražimo neki drugi jeftiniji hosting (jer ova avantura nas je do sada koštala oko 1000 (000) dolara) plus, smučilo nam se da gledamo sve i svašta i da imamo obavezu da o tome i pišemo. Više, jebote, ne možemo ni neki film na miru da pogledamo a da uz put ne razmišljamo da moramo i nešto da napišemo o njemu…

Ma, ko vas sve jebe… a najviše izdajnika Bozzu Vampira iz Zemuna…

NEK SE NOSI U TRI LEPE IZDAJNIČKE MATERINE !!!!

tekst napisala i potpisala redakcija sajta BOZZAVAMPIR.COM bez Biografa (ali zato nam se pridružio i Peca Zombi)

(Biograf je trenutno smešten u sanatorijum "Kod tri bela mantila" i mada će se tu i tamo pojaviti još neki njegov tekst imajte u vidu da su to davno napisani tekstovi koji još nisu objavljeni)
Tuta Muta
Tuta Muta

Specijalni gost (a dobar drugar Pece Zombija) TutaMutaKamon Mumija,
(a zvaćemo ga ubuduće samo TutaMuta) je jedan, realno, veoma objektivan promatrač. Em što je poreklom iz Egipta a živi u našim krajevima već duže vreme em, sem nekih opštih i veoma šturih istorijskih podataka, pojma nema... ni o čemu. Zbog toga je imenovan za našeg stalnog saradnika u oblasti EX-YU filma i TV.

Articles: 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.