INTRUDERS završna reč

Vidimo se u nekom boljem filmu ili seriji... uskoro.

—-> prethodno o ovoj seriji 

U danima kada su stigle informacije da druge sezone i zvanično neće biti (baš me interesuje ko se tome uopšte i nadao) red je da dam i završni, kraći komentar za ovu obećavajuću (pre gledanja) seriju sa mojim omiljenim John Simmom.

Osim turobne atmosfere “Intruders” je omanuo gotovo na svim ostalim nivoima. Monotona, ravna, bez ikakvog emotivnog impakta, sa baš lošom Miro Sorvinom, predvidljivim zapletom i raspletom, “Intruders” me je možda i više razočarao od “Extant-a“. Od njega i nisam nešto previše očekivao dok su “Intruders” sa ekipom koja je stajala iza njega delovala kao mnogo ozbiljnija priča.

Intruders

“Intruders” ima neku vrstu otvorenog kraja ali za razliku od “Extanta” koji je eto, neverovatno ali istinito, dobio drugu šansu, nikada nećemo saznati da li bi u tom imaginarnom nastavku (istoimeni roman nema nasatavak) ovde išta bilo bolje.

Na skali od (1-5) ocena: 2

recenzija: DeHičkok

DeHičkok (Prle)
DeHičkok (Prle)

Poznat kao ljubitelj TV serija, De Palme i Hičkoka, ovaj naš već stari član dolazi sa virtuelnih mesta poznatih kao Znak Sagite/Darkwood. Ne pije, ne puši i ne psuje. Omiljen mu je junak Bozza Vampir a omiljena boja žuta (giallo). Zadužen je da pokrije sve što može da se prekrije...Od 01.11.2023 je gurnut u ilegalu

Articles: 209

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.