Preporuke dana (serijski meni) (4.)

(četvrtak) 10.06.2021: Bodyguard,Sandokan,The Good Fight

KULTNI:

Nisam gledao Sandokana još od detinjstva. Ako ne znate, bio je opšte popularan širom Jugoslavije toliko da ako se pitate zašto se neko zove Sandokan eto vam odgovora. Inače, ova italijanska serija snimljena je po romanima Emilio Salgaria i donela je svetsku slavu glavnom glumcu Kabir Bedi-u. Dvadeset godina kasnije, Nemci su snimili nastavak serije pod nazivom “Povratak Sandokana”

Sandokan (1976)

VIKEND BINDŽ:

Bodyguard (2018) dolazi iz pera Jed Mercurio-a (Line of Duty (2012-2021-?)) a emitovao se originalno na BBC. Ovih šest epizoda trenutno možete pogledati na Netflix-u. U pitanju je zanimljiv politički triler koji u sedištu priče ima bivšeg vojnika (sa PTSP) a sadašnjeg pripadnika službe bezbednosti koji je dodeljen da bude direktni telohranitelj ambiciozne ministarke unutrašnjih poslova. Uz očigledne mane svakako veoma gledljiv tv produkt.

MEJNSTRIM :

Spin off “Dobre žene”, “Dobra borba” ove godine ulazi u petu sezonu. Ko voli advokatske zavrzlame ima ovde dovoljno (dobre) doze za podmirivanje potreba.

The Good Fight (2017-?)

About Biograf 1061 Articles
Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)... - autor je svih epizoda na ovom sajtu Nagrade: VEMI za najbolji night soap (1999, 2001); VOSKAR za sporedne efekte (2003); VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004) V- je prvo slovo reči VAMPIR

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.