7 TV/Film/Serije dana (16-22 mart)

Kao da nam nije dovoljno horora u stvarnom životu ove nedelje oni dominiraju repertoarom.

PRETHODNA NEDELJA (09-15 mart)

FILMOVI:


The Outfit

Premijerno prikazan prošlog meseca na Berlinskom festivalu “The Outfit” je režiserski debi scenariste Graham Moore (koji ima iza sebe oskara za “The Imitation Game”).

Kritičarima se svideo a sada će publika dati sud o priči o uspešnom krojaču koji je zbog porodičnih razloga napustio London i karijeru nastavio u mafijaškom Čikagu.

Dobra ekipa glumaca u filmu koji nije horor.

[my_movie_db id=799876]
Umma

Ono što je dobro jeste da je Sam Raimi producent ovog filma. Ono što je manje dobro je to što trejler i nije neki. A ono što me najviše plaši je činjenica da tri dana pred premijeru još nema nijedne recenzije što znači da je verovatno postojao embargo nad kritikama ili uopšte nije prikazivan kritičarima. Ni jedno ni drugo nije dobar znak

[my_movie_db id=751237]
X

Režiser Ti West je već dobro poznato ime među ljubiteljima horora. Činjenica da je “X” producirala kompanija A24 garantuje da ovo nije običan slasher.

https://youtu.be/_67iqeUPfB0


Deep Water (Hulu)

Na prvi pogled ovo je projekat veoma vredan pažnje. Režiser je veteran Adrian Lyne iza kojeg stoji niz veoma interesantnih filmova a neki od njih su, poput “Fatalne privlačnosti”, klasici…

U filmu glume Ben Affleck (The Accountant (2016)) i Ana de Armas (El Internado Laguna Negra aka INTERNAT (2007-2010)) i još pregršt dobrih glumaca.

Opet, umesto bioskopske premijere ovaj film će svoju premijeru imati na Hulu 18. marta. Teško da bi dozvolili da završi na nekoj striming platformi da su mislili da je dobar…Cheaper by the Dozen (Disney +)

Da li je stvarno bilo potrebno da se uradi nova verzija istoimene komedije Stiv Martina koja ni sama nije bila nešto kvalitetna i uopšte nije toliko stara (snimljena je 2003). Jedini razlog ? Možda je original bio previše beoWindfall (Netflix)

“Windfall” sleće na Netflix 18 marta i ima veoma interesantnu glumačku postavku. Pošto je u pitanju novi film Charlie McDowell koji nam je podario mali ali veoma interesantan “The One I Love (2014)” to je još samo dodatni razlog da bacite oko na ovo ostvarenje.

SERIJE:


Life & Beth (Hulu)

Nema mnogo novih premijernih serija ove nedelje. Štaviše, veoma malo ih ima.

Jedna od njih je ova komična priča u kojoj glume Amy Schumer i Michael Cera. Interesuje vas kada startuje ? Pogodili ste. Petak 18 mart.


Halo (Paramount+)

Nemamo običaj da se bavimo animirianim serijama ali ipak je ovo po čuvenoj video igri. Inače, Paramount+ će se pojaviti negde polovinom godine i u Srbiji i to pod nazivom (najverovatnije) SkyShowtime koji će baštiniti i bibilioteke Peackok-a ali i Sky TV.That’s All fox

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1096

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.