Bad Trip (2020)

Pogodite čime je prekriveno lice našeg junaka na poslednjoj slici...

Chris (Eric Andre) ubeđuje svog najboljeg prijatelja Buda (Lil Rel Howery) da krene sa njim na “road trip”/put od Floride do Njujorka da bi tamo konačno “izjavio ljubav” svojoj školskoj simpatiji (koja o tome nema pojama a i slabo ga se seća).

Jedan od razloga što Chris vodi Buda jeste ta što Bud ima auto…da budem precizniji…Bud će “pozajmiti” auto od svoje opake sestre (Tiffany Haddish) koja je u zatvoru.

Sesta mu beži iz zatvora i kreće u poteru za autom a ova dvojca naših junaka na putu nailaze na raznorazne (duhovite) nevolje. I to vam je, dragi čitaoci, “Bad Trip”.

Ako ste pogledali gornji trejler onda vam je jasno da je glavni fazon “Bad Trip”-a taj što se sastoji iz niza skečeva uklopljenih u format skrivene kamere.

U zavisnosti kakav tip humora volite neki od situacija u koji će se zateći naši protagonisti biće urnebesno smešni a neki i ne baš.

U svakom slučaju meni je imao sasvim dovoljno smehotresnih trenutaka da ga slobodno mogu preporučiti svakome…ko ima smisla za humor.

Na skali od (1-6) ocena: 3+

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1099

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.