Carga Máxima aka Overhaul (2023)

Danilo je jedino dobar u vožnji... Kada mu zatreba love da njegovom timu bude bolje prihvata ponudu mafijaškog bosa (koji nije Eric Roberts jer čak i za njega nisu imali budžet) i pridružuje se pljačkašima

Kada sam pogledao “Overhaul” prošle godine bilo je to u doba kada se tek pojavio (i odmah dospeo u vrh) na listi najgledanijih Netflix filmova u Srbiji (tzv. top 10).

Ličilo je, na osnovu trejlera, kao neka brazilska verzija “Fast and Furious” a pošto, kao i uvek, nisam imao pametnija posla pogledao sam ga…umesto vas.

Ono što se vidi u trejleru postoji i u filmu ali niti je “Overhaul” tako nabijen akcijom kao što se čini niti su te scene jurnjava i pljačka kamiona (u vožnji) nešto impresivne…daleko od toga.

Ako dodate i glumce koji jedva prelaze i amaterske standarde shvatate da je jedino, barem meni, zanimljivo u ovom filmu slušati brazilski portugalski jezik…jer… Lambada !

Na skali od (1-6) ocena: 2

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1095

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.