The Vanished (2020)

"Nestala" je nestala iz bioskopa tako brzo da se istog dana pojavila, te 2020 godine, na online VOD platformama.

Bračni par sa ćerkom svojim RV-om stiže u poluprazni kamp na obali jezera taman pred “Thanksgiving Day”. Nisu se praktično ni raspokovali a njihova devojčica nestaje. Užas!

I to jeste užasna situacija za svakog roditelja ali, Peter Facinnelli, režiser i scenarista ovog filma (a pošto je čovek pre svega glumac ovde i glumi pomoćnika šerifa) ovde koristi jedan veoma providan narativni kliše koji bi morao, svakom ko je pogledao bar 10 filmova u svom životu, biti veoma jasan.

Imajući čak i to u vidu ono što sledi nakon nekih prvih petnaestak minuta je niz veoma, blago rečeno, ne pametnih situacija u kojima svaki od likova uvek izabere onu najgluplje moguću soluciju da bi (njegov lik) “krenuo” dalje.

Ukupnom nimalo dobrom utisku ne pomaže ni činjenica da traje gotovo 2 sata. Samo zbog relativno pristojnih glumaca a i iz poštovanja za neke rane radove nesretne Anne Heche daću mu prelaznu ocenu.

Na skali od (1-6) ocena: 2

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1099

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.