Fisher (2021)

Svašta i ja gledam....

“Fisher” izgleda kao film koji je snimila grupa prijatelja i koji je namenjen upravo da se gleda među tom istom grupom…prijatelja.

Pošto su, iz nekog razloga, odlučili da ovaj projekat “podele sa svetom” nažalost onda moram i da ga poredim sa drugim ostvarenjima.

A kada to činim, uprkos tome što je ovo ultra niskobudžetni film, nema mi druge nego da kažem sledeće:

“Amaterski snimljen, amaterski napisan, amaterski režiran, amaterski glumljen”….

Neki ubica sa maskom ubija nekog provalnika a potom krene da maltretira/preti jednoj (starijoj) tinejdžerki. Plus, citira bibliju.

Najbolje što mogu reći o ovom filmu jeste da ovaj scenario mogu da zamislim da bi mogao biti bar nešto bolji da je nekih 30ak minuta kraći (traje preko dva sata) i sa nekim talentovanijim naturščicima kao glumcima. Plus da plate kamermana koji razlikuje fokus i total na toj kameri.

Na skali od (1-6) ocena: 2/1*

*realno ovo je kec ali stvarno se nadam da se ovaj film slučajno pojavio svima dostupan umesto da je ostao u tom malom krugu prijatelja

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1108

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.