The Levelling (2016)

Otac i ćerka.

Clover (Ellie Kendrick) je mlada devojka na završnoj godini veterinarskog smera koja se iznenada vraća u rodno mesto kada joj brat nastrada tako što počini samoubistvo na proslavi “događaja” kojom je njihova farma, sa oca prešla na sina.

Clover nikada nije krila da nema želju da ostane u tom selu, bogu iza nogu, gde bi brinula o farmi, i njen brat je trebala da bude osoba koja će pomagati njihovom ostarelom ocu (koji inače nikako ne može da prihvati činjenicu da mu je sin izvršio samoubistvo i veruje da je u pitanju nekakva nesreća).

“The Leveling” obuhvata period od nekoliko dana u njihovim životima sve do sahrane onog među njima koji više živ nije…

“The Levelling” je prvi i za sada jedini film Hope Dickson Leach koja je napisala i scenario. Pristojna drama sa dve veoma dobre noseće uloge ali kao i mnoge ovakvog tipa više odgovara formatu TV drame nego celovečernjeg filma.

Na skali od (1-6) ocena: 3+

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1077

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.