Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)

Ovo nije toliko loše da je zabavno. Ovo je, jednostavno, LOŠE !

Režija: Timur Bekmambetov 

Glume: Benjamin Walker, Rufus Sewell


Jedan od najgorih filmova koje sam pogledao u poslednje vreme (a nije da nema dovoljno konkurencije) je fascinatno loše napisana,režirana i odglumljena priča o mladom Linkolnu koji je, kako i sam naziv kaže, veći deo svog života bio pre svega lovac na vampire.

   Budžet ovog filma je, ako je verovati IMDB, oko 70 miliona  $. Umesto da te pare ulože u mnogo bolje i pre svega istinite biografije (napr. o svima poznatom Božidaru Drakuliću, koji je ne samo pravi borac protiv vampira nego je i sam vampir) oni su ovo strućili u katastrofalno loše CGI efekte. U stvari, film deluje toliko amaterski urađen da je pravo pitanje da li je ovo pokušaj pranja novca jer realno ovakvo nedelo sa svim honorarima glumaca i efektima ne može da košta više od 10 miliona $.

Van Helsing je remek delo u odnosu na ovo čudo.

Na skali od (1-6) ocena: 1


recenzija: Biograf

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1082

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.