Danny Collins (2015)

Al Pacino ovde stvarno peva. Šta hoćete više ?

U “Danny Coolins”-u Al Pacino peva. To je sasvim dovoljna informacija da odvojite 105 minuta za ovaj film.

U “Danny Collins”-u Pacino svira i klavir, plus, udvara se ostareloj Annette Benning. Još jedan (kao i uvek) plus je što mu društvo pravi još stariji Cristopher Plummer.

I to je otprlike to. Da nema pomenutih glumačkih zvezda, ova priča o ostareloj pop zvezdi koja u poznim godinama pokušava da smisao svog života pronađe kroz upoznavanje svog davno ostavljenog sina (i njegove porodice) bila bi samo jedna (ispod)prosečna holivudska melo/komedi/drama.

Ovako, zahvaljujući all star (i to star u bukvalnom smislu) ekipi, “Denny Collins” je dovoljno šarmantan i sasvim obavezujući za fanove Pacina.

Ostali kojima je Pacino samo matorac i oni koji ne gledaju filmove snimljene u prošlom veku, neka slobodno zaobiđu i ovaj.

Na skali od (1-6) ocena: 3+*

recenzija: Biograf

* plus zbog muzike John Lennon-a

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1094

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.