Halloween 2018 trejler

Nadam se da će biti bar pristojan....

Film “Noć veštica”  Džona Karpentera, iz daleke 1978 godine, obeležio je jednu epohu. Ove jeseni, zaboravićemo da je, u proteklih 40 godina, snimljeno bezbroj nastavaka i par rimejka, zaboravićemo da je pre dvadeset godina snimljen i H20 sa istom ovom Lori Strod (Jamie Lee Curtis) koja ima nameru da jednom za svagda sredi svog brata Majkla…zaboravićemo na sve i krenuti u bioskop sa (slabašnom) nadom da će ovaj film barem obeležiti tu nedelju, ako ne već i mesec.

Jer, “Noć veštica” mi je omiljeni horor film i teško da tamo neki David Gordon Green može nadmašiti majstora…Jedan je Džon.

 

p.s. kada budu snimili, tamo za nekih 20 godina, novi, pravi i jedini, ultimativni nastavak, Jamie Lee Curtis će imati 80 godina…samo kažem.

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1094

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.