We’re the Millers (2013)

O čemu se beše ovde radi ? Sećam se samo Dženifer...8 ? Ili je možda 38 ?

Najgledanija komedija iz 2013 godine je miks prizemnog humora, povremenih ali veoma retkih lucidnih momenata i striptiza Dženifer Aniston. Nadam se da je upravo ovo poslednje  presudno uticalo na broj publike a ne napr. ona prva stavka. Sama ideja filma o švercu nekoliko tona marihuane u RV iz Meksika imala je mnogo više potencijala.

Režiser ovog projekta je tip po imenu Rawson Marshall Thurber (?) koji je odgovoran za Dodgeball:A True Underdog Story (Ben Stiller, Vince Vaughn) koji se takođe nije odlikovao nekim sofisticiranim humorom ali je bar bio mnogo zabavniji.

Osim pomenute Dženifer Aniston, u filmu glumi i Jason Sudeikis (Horrible Bosses) takođe jedna pre svega TV zvezda. Tu su i Emma (Hotel za pse) Roberts (ćerka Erika Robertsa pa joj Džulija Roberts dođe tetka) i Ed Helms.

Sve u svemu, osim što je ova komedija samo ponekad smešna a humor uglavnom neukusan (takav tip humora ne možemo pronaći čak  ni u veoma prizemnom Bozzi Vampiru), “We’re the Millers” je jedan mnogo, mnogo dosadan film.

Razbijanju dosade ne pomaže ni povremeno vrtenje oko šipke. Ali barem i ne škodi 🙂

Na skali od (1-6) ocena: 2 +

recenzija: Biograf (onaj koji nije duh sa dva plava oka)

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1094

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.