Bumblebee (2018)

Kako je Bumblebee stigao na planetu Zemlju i druge priče...

 Em sam mator čovek em nisam gledao nijedan Transformes (igrani) film… Dakle, i nisam baš, što bi rekli Amerikanci, target populacija za ovo žuto čudo. Sa druge strane (meseca) gledao sam ga u društvu sa klincima i njima se film svideo. 

Svideo se i meni…ne previše, ali sasvim dovoljno da ne smatram ovo baš proćerdanim vremenom.

Mnogo toga dobrog „Bumblebee“ duguje svojoj glavnoj junakinji u tumačenju super šarmantne  Hailee Steinfeld (The Edge of Seventeen) kao i filmu „E.T.“ od koga je pokrao glavni zaplet (i još štošta). Mnogo toga lošeg „Bumblebee“ duguje Transformesima jer me ta čitava priča o dobrim i lošim robotima koji rat sa svoje planete prenose na našu mi nije išta značio.  Optimus Prime, Dropkick,Blitzwing, Shatter… svašta..

 Dakle, da zaključim i da vas previše ne gnjavim, tamo gde „Bumblebee“ liči na neke druge filmove prilčno je zabavan, tamo gde liči na Transformse prilčno je užasan… na sreću, prevlađuje ovo prvo.

Na skali od (1-6) ocena: 2 + (3-)

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1108

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.