Fractured (2019)

Predvidljiv i monoton...

Za divno čudo uspeo sam da pogledam pregršt zanimljivih filmova tokom proteklih prazničnih dana/nedelja. Red je da započnem upravo sa onim najgorim među njima…

Fractured ilit Fraktura je još jedan od tzv. trilera koji možete naći na Netflix-u i ako pričamo o prosečnom kvalitetu netflix produkcije (u koju ubrajam sve ono što je premijeru i doživelo na ovoj online platformi) ovo je čak i bolji među njima.

Osnovni problem sa “Fractured”-om jeste što se odlučio baviti varijacijom na temu koju smo milion puta već videli a to je za misterije, na šta on puca, ubistveno. I manje iskusni gledalac bi morao da shvati već u prvih 10ak minuta filma šta zapravo gledamo i šta se u stvari desilo.

Veoma dobra gluma Sam Worthingtona nije dovoljan razlog da bi ste utrošili stotinak minuta na ovo delo. Ako već želite Sam-a da gledate na Netflix-u preporučujem veoma dobru seriju Manhunt: Unabomber (ako se i dalje nalazi tamo jer je u pitanju Discovery produkcija).

Na skali od (1-6) ocena: 2

Trailer obećava…i naravno da je mnogo zanimljiviji od samog filma
Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1078

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.