All My Life (2020)

Jedino ako je najveći deo para otišao na prava za cover pesme "Oasis" -Don't Look Back In Anger. Zamislite koliki bi tek budžet morao biti da su odlučili da koriste original.

“All My Life” je romantična drama u kojoj momak upozna devojku a devojka upozna momka ali bez onog dela u sredini kada se, bezveze, posvađaju pa se na kraju pomire.

U stvari, u toj sredini se desi nešto mnogo ozbiljnije nego što ste možda pretpostavljali, što vam uopšte neću otkrivati, mada sam siguran da je to sve već otkriveno u trejleru (koji nisam gledao) ali vam je dovoljan i sam početak filma u kojem naša devojka (sa početka teksta) već u prvoj rečenici (kao narator) “filozofski” kaže da prosečno čovek živi samo oko 27000 dana i da je, ako niste znali, svaki dan bitan. Taj prosečan životni vek možda važi za tu Ameriku… hajde dođi ti u Siriju…ili Srbiju…pa živi…

“All My Life” liči na nešto skuplji Hallmark/Lifetime/Diva film, a ako već ne znate šta to znači, valjda se sećate onih jeftinih ljubića ili X100 krimića sa kioska ? Ne znate ni šta je to…e… pa sad….nema vam druge nego da pogledate onda ovaj film.

Jessica Rothe (Happy Death Day 2U aka Srećan dan smrti 2 (2019)) je jedno slatko i talentovano čeljade i samo zbog nje sam nekako izgurao kroz ovaj površni, beningni film na jednu nimalo benignu temu.

Kada na kraju fima saznate da je u stvari baziran na istinitoj priči verujem da će te biti jednako ogorčeni (kao ja) što je ta priča na ovakav način ekranizovana.

Da me pogrešno ne shvatite….nisu sada autori napravili ništa skaradno ili blamantno…ali scenario/režija/dijalozi/neki glumci su tako neubedljivi i bledi da se prosto pitate kako je nešto ovakvo moglo koštati čak 25 miliona dolara. Ej, u Srbiji se za te pare može snimiti bar 20-ak filma a sasvim sam siguran da bi bar dva od tih 20-ak, bila bolja od ovog.

Na skali od (1-6) ocena: 2

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1081

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.