El club de los lectores criminales aka Killer Book Club (2023)

Mada deluje da niko ko je učestvovao u ovom projektu nije pročitao ni jednu knjigu u svom životu ako je ovaj film naterao bar jednog gledaoca da poželi da upravo nešto i pročita njegova misija je bila uspešna.

Ovaj španski slešer iz prošle godine osim te neke, naizgled zanimljive, ideje koja se svodi da neko masakrira ljubitelje književnosti (organizovane u klub) u nekom studentskom kampusu/univerzitetu ne nudi apsolutno ništa novo na planu ovog žanra a svojom realizacijom, očajnim glumcima i zaista lošim scenarijom uspeva jedino da potvrdi da je Netflix bio i da će zauvek biti mesto za mediokritetske proizvode.

Iz mora sličnih ovde ga jedino izdvajaju relativno pristojne produkcijske “vrednosti” i to što je na španskom jeziku. Zato sam mu dao plus na ocenu.

Na skali od (1-6) ocena: 1+

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1107

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.