Miss Meadows (2014)

Ljubitelji Katie Holmes obavezno da pogledaju ovaj film.

Naravno…koliko uopšte ima ljubitelja Katie Holmes ? Siguran sam mnogo manje nego mrzitelja Toma Cruise…

Ja Katie pre svega znam iz one, možda pretenciozne ali meni svakako drage, tinejdžerske serije po imenu “Dovsonov svet aka Dawson’s Creek“. Većina je poznaje kao (bivšu) suprugu Toma Kruza.

Ne ulazeći u razloge zbog čega je njena trenutna karijera (ako možemo tako nazvati učešće u filmovima koji su nastavci već neuspešnih horora poput “Bramhs:The Boy II” ili onih koji nisu ni stigli u bioskope poput “The_Secret:_Dare_to_Dream ) u strmoglavom padu, padu započetog od trenutka kada je počela njena veza sa Tomom, ova priča o učiteljici miss. Meadows, koja je istovremeno i ubica onih koji su “nevaljali”, sigurno nije nimalo pomogla u tome (mislim na karijeru).

Osim nekoliko uvrnuto simpatičnih momenata glavna mana ovog crnohumornog krimića nije u glumcima (koji su uglavnom solidni) već u trapavoj režiji i još šlampavijem scenariju Karen Leigh Hopkins koja uspeva da 88 minuta napravi tako da liče na 808 (minuta).

Dakle, samo ako ste ljubitelji Katie Holmes pogledajte ovaj film…svakako je ovo jedna od njenih boljih uloga.

Na skali od (1-6) ocena: 2

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1082

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.