Wedding Daze aka Svadbeno ludilo (2006)

Jedan od onih filmova koji su nepravedno na lošem glasu...

Mada ima izuzetno loše kritike (i publike i uvaženih kritičara) ova uvrnuta komedija iz pera Michael Ian Black ipak zaslužuje vašu pažnju.

Black je pre svega glumac (komičar) i verujem da ste ga ‘ufatili’ bar u nekoj seriji ili filmu u nekoj upečatljivoj maloj ulozi. Ovde se oprobao i kao režiser ali ipak nije odlučio i da glumi.

Glumački tandem u “Svadbenom ludilu” tumače Isla Fisher (Now You See Me (2013)) i Jason Biggs (iz Američke pite).

Ova komedija je u prvih 30ak minuta stvarno urnebesna i ne želim ništa da vam otkrivam o zapletu jer je apsolutno originalno otkačen. Nevolja je što se film do kraja raspline u toj otkačenosti i što bi rekli maratonci, jedva se nekako dovuče preko ciljne linije.

Ipak i tako “manjkav” ima nekoliko veoma smešnih momenata te ako vam je do (ne previše dubokoumnog) smeha, odvojite tih 80ak minuta u svom životu….

Na skali od (1-6) ocena: 3 –

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1084

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.