Bachelorette (2012)

Ona za koja su najmanje očekivalo prva se udaje i to za čoveka iz snova.

Njene drugarice iz škole= deveruše, u još jednom filmu koji se želeo ubaciti u voz koji je, tih godina, za lokomotivu imao  “Hangover”. Mada, najviše se šlepa na “Bridesmaids”. I ne, “Bachellorete” nemaju nikakve veze sa “Psom koji je voleo vozove”, “Vlakom bez voznog reda” a bome ni sa “Trainspotting”-om.

1. Ako ste pravi filmofil ovaj film  će te poželeti da pogledate zbog:

 Kirsten Dunst ? Ma, daj… 

2.  A  gledali smo ga :  

 jer ko još ne voli da gleda filmove o pijanim i drogiranim deverušama ? Ili, ako ste sa suprotne polne strane, valjda znate da svi volimo romantične filmove o venčanjima (i pijanim deverušama).

3. Glavni razlog zbog čega će te ga (možda) odgledati do kraja:

kratko traje (nekih 80-ak minuta) a i glumci su maksimalno korektni i izvukli su šta su mogli iz ovog šupljeg scenarija ili što bi neki rekli, suve drenovine.

4. Dvougao:

loše:  Scenario i režija, a sve to možemo zahvaliti jednoj osobi. Ako dodam da je ona sve ovo napravila na osnovu svoje pozorišne predstave što bi rekli “case closed”. Osim što “Bachellorete” nikada nisu stvarno smešne niti stvarno ozbiljne pate od izuzetno lošeg tempa u kome se sve odigrava na istom nivou, ravno, pa tamo ono što je trebalo biti urnebesno retko kada izazove i osmeh, a ono što je valjda moralo biti užasno romantično ili melodramatično uglavnom je patetično ili jednostavno tupo.

dobro:   ima intersantnu uvodnu špicu i… traje kratko… i… glumci su o.k. …i … nije toliko naporan za gledanje…jednom…kada baš nemate mnogo izbora…znate ono, kada ste sami na pustom ostrvu i imate samo jedan DVD…i struju…

5. Šta bi bilo kad bi bilo:

Ništa.

[imdb]tt1920849[/imdb]

Na skali od (1-6) ocena: 2

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1094

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.