Prava istina o Bozzi Vampiru iz Zemuna

La, la, la pjevao sam ja....la, la, la dok je kiša padala...

Mislim da je današnji dan idealan da vam saopštim pravu istinu (i ništa osim istine) o vašem omiljenom junaku Božidaru Drakuliću poznatijem kao Bozza Vampir iz Zemuna.

Da odmah krenemo sa gutanjem najveće žabe. Bozza Vampir ne postoji. Izmišljen je. Fikcija. Bolesna mašta bolesnog autora.

Ako ste mislili da će vam Bozza Vampir spasiti život, otadžbinu, čovečanstvo, planetu Zemlju i planetu Mars, Sunčevu galaksiju, da prostite… ZAJEBALI STE SE.

To će te morati sve sami. Nema vam pomoći…osim ako ne pomognete sami sebi…ako ne pomognete sami drugima…a onda, zajedno, ne pomognete svima.

Protiv nepravde i zlotvora nema izlaza bez OTPORA.

Druga velika žaba koju morate progutati (a i ja sa vama) je činjenica da ovaj sajt ne piše nekakva ekipa autora. Ne postoji DeHičkok, ne postoji Božidar Drakulić, ne postoji Peca Zombi, ne postoji TutaMuta, ne postoji Gimitrije Verzić (duh sa dva plava oka).

Ne postoji, na kraju, ni Biograf.

Sve su vam to bolesne fantazije bolesnog autora (stručni termin bi počinjao na slovo Š sa nastavkom I i Z i O a završio bi se sa JA).

Ime tog autora, to jest, moje pravo ime je:

I to bi vam bilo to…

Srećan vam Prvi Apr-il-li-li-li…

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1082

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.