Site Update aka Апдејт Сајта (part 1)

Čekajući Godoa....

Poštovani i štovani čitatelji “Bozza Vampir iz Zemuna” prolazi kroz svoju najveću krizu od poslednje krize koju je imao. O Biografu gotovo nemamo nikakvih podataka osim niza (ne)proverenih informacija te neki kažu da se nalazi u pećinama Amazona u kojima leči svoje slomljeno srce, drugi tvrdi da je pobegao u izgnanstvo nakon što je ovu kompaniju (BVIZ LTD.) opljačkao do balčaka, pojasa i kostiju a treći su uvereni da su ga videli u Lazi kako grli drvo u parkiću.

Bilo kako bilo njemu mi moramo misliti o nama. Pokušavamo da nekako ovaj sajt ponovo postavimo na noge. Naš Gimitrije Verzić (duh sa dva plava oka) je iskoristio 29.08.2023 i po promotivnim cenama (od 200rsd) pogledao čak tri filma u bioskopu te njegove recenzije očekujemo u narednih 7 dana.

Takođe i TutaMuta vredno radi na novom tekstu iz SFRJ kinematografije.

Peca Zombi sprema nastavak patetike a i ja pokušavam da uobličim tekst o jednoj veoma dobroj humorističkoj dramediji u kojoj glumi Harison Ford.

Ne, ovo nije Harison Ford

Pojavile su se i insuanacije da je kompanija BVIZ LTD prodata i da ju je preuzeo nekakav novi misteriozni vlasnik. Uveravam da o tome ne znam ništa tako da nastavljamo u duhu parole “fabrike radnicima”*

*što je možda i razlog zbog čega je ova “fabrika” toliko postala neproduktivna i od odlaska Biografa (gotovo pre mesec dana) objavila samo 3 nova teksta i to sva 3 njegova.

DeHičkok (Prle)
DeHičkok (Prle)

Poznat kao ljubitelj TV serija, De Palme i Hičkoka, ovaj naš već stari član dolazi sa virtuelnih mesta poznatih kao Znak Sagite/Darkwood. Ne pije, ne puši i ne psuje. Omiljen mu je junak Bozza Vampir a omiljena boja žuta (giallo). Zadužen je da pokrije sve što može da se prekrije...Od 01.11.2023 je gurnut u ilegalu

Articles: 210

2 Comments

  1. Radnici,izdrzite…kriza ce proci,zlatno doba vam se smesi ! (osmeh je onaj iz “Smile”,prijatan,gostoljubiv).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.