666 Park Avenue (2012-2013)

Kako je Terry O'Quinn đavolski loše prošao sa ovom serijom i druge priče...

U isto vreme kada je Last Resort  kretao u svoju, ispostavilo se, kratkotrajnu plovidbu, ABC je imao još jednog spremnog asa iz rukava.Ispostavilo se ipak da je u pitanju bio još veći ćorak.


666 Park Avenue je takođe imao veoma zanimljivu glumačku postavku. Pre svega, maestro (Lost,Manijak ) Terry O’Quinn u nosećoj ulozi, kao misteriozni, dijabolični vlasnik hotela-apartmana na Menhetnu u kojeg je veoma teško ući ali ispostaviće se još teže i izaći.


Za ljubitelje “Očajnih domaćica” tu je i Vannesa Wiliams.

A tu je i gomila privlačnih mladih glumaca tipičnih za većinu američkih tinejdž sapunica (neki od njih i jesu došli iz takvih serija)

Dakle, serija je bila zamišljena kao idealna zabava za celu porodicu. Malo horor zapleta, puno melodrame i nimalo humora. I mada me taj paket nije privlačio otkrio sam nakon prvih epizoda da 666 Park Avenue ima dovoljno zanimljivih sastojaka koji bi me možda i naterali da je pogledam. Nažalost, za razliku od Last Resort-a koji je časno izgurao svih svojih 13 epizoda, ovaj ZonaSumrovskiMelrorPlejs serijal je ne samo bio ukinut nego odmah i skinut sa repertoara tako da  su završne epizode prikazane tek tokom leta (2012) u terminama za popunu ABC vremena.

Pošto su saznali da je serija ukinuta scenaristi su uspeli da naprave i zaokruže samu priču na verovatno, tehnički gledano, bolji način od Last Resort-a ali je završnica predstavlja vrhunac kliše-kič antiklimaktičnog kraja i u suštini obesmišljava kompletnu priču.

Dok je kapetan Andre Braugher u Last Resort-u dostojanstveno potonuo sa svojom podmornicom potonuće Terry O’Quinna sa ovom serijom daje malo nade da će ovaj, inače harizmatični i odlični, glumac ikada ponovo biti nosilac neke tv serije.

Na skali od (1-6) ocena: 2

recenzija: DeHičkok

DeHičkok (Prle)
DeHičkok (Prle)

Poznat kao ljubitelj TV serija, De Palme i Hičkoka, ovaj naš već stari član dolazi sa virtuelnih mesta poznatih kao Znak Sagite/Darkwood. Ne pije, ne puši i ne psuje. Omiljen mu je junak Bozza Vampir a omiljena boja žuta (giallo). Zadužen je da pokrije sve što može da se prekrije...Od 01.11.2023 je gurnut u ilegalu

Articles: 210

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.