Playing with Fire (2019)

Monotono simpatičan...

Dugo vremena sam viđao kartonsku reklamu za ovaj film u jednom od naših bioskopa. Ipak, ovaj film nikada nije stigao u njih. Da li je to zbog toga što je distributerski naziv “Ne igraj se sa vatrom” bio isti kao “veliki” hit Goce Tržan ?

Ili je ipak glavni razlog taj što su shvatili da se niko neće previše igrati sa ovom vatrom…jer jednostavno, nije dovoljno dobra.

“Playing with Fire” osim (sasvim zadovoljavajućeg za ovu ulogu ) John Cena-e ima ekipu vrsnih komičara poput Keegan-Michael Key-a i John Leguizamo-a ili napr. Judy Greer.

Malo škripi dečija postava, naročito ova najstarija, ali ni oni nisu toliko loši da bih mogao upirati prstom u njih kao razlog što ovaj film ne funkcioniše onako kao što je zamišljeno.

Kada većina šala Keegan-Michael Key deluje usiljeno i bez poente, kada kreveljenje Leguizamo ili mišići John Cena nisu mogli da izvuku suvu drenovinu iz očigledno nimalo inspirativnog scenarija tandema Dan Ewen/Matt Lieberman verovatno je jedina nada bio režiser.

Andy Fricman očigledno nije takav kalibar. Ima iza sebe veliku filmografiju i to isključivo komedije ali nijedna od njih, pa ni ova poslednja, nije ostavila nekakav bitan trag…

Deci do 8 godina će se verovatno svideti, onoj starijoj manje, a nama odraslima samo povremeno će izvući osmeh… Šta reći kada je u čitavom filmu najsmešnija odjavna špica…

Nije ovo strašno loš ili glup film, jednostavno je mnogo,mnoogoo…dosadan…

Na skali od (1-6) ocena: 2

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1082

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.