Otherhood (2019)

Other...da...gledajte other filmove...

Masovna potreba gledalaca za sadržajem, bilo kakvim sadržajem, na online platformama dovela je do toga da Netflix postane neka vrsta septičke kloake za sve.

Zato imaju pregršt “robe”, većina je bofl i ne baš probrana, ali među milion naslova nađe se neki koji je i stvarno vredan.

I dok takvu (Lidl) politiku nekako i mogu da razumem, kada kompanija nalepi na produkt etiketu “Netflix original” za očekivati je da će to biti, ako ne baš kvalitetan, onda barem pristojan film. “Otherhood” to svakako nije…

Nije ni nepristojan (eh…barem da jeste) ali je jedva gledljiv…na ivici… Priča o i više nego srednjovečnim prijateljicama,majkama, koji odluče da posete svoje sinove u velikom (New York) gradu, i tamo dožive “poslednji” veliki provod imala je potencijala.

U pitanju je sasvim pristojna ženska ekipa, Angela Bassett, Patricia Arquette, Felicity Huffman ali materijal koji im je dat nije nimalo bio zahvalan. Dijalozi su na nivou turskih serija, suviše se vodi računa da sve bude pristojno, politički korektno,”baba friendly”, te humoru nedostaje oštrica a zapletu bar neka neizvesnost.

Jedini nešto zanimljiviji lik (kome je dopušteno da se barem malo razvije) beše uloga gospođe Huffman, ali ne znam šta joj se desilo sa licem, i kroz kakve tretmane je sve prolazila, bila mi je apsolutna neprepoznatljiva.

Sećate je se,zar ne ? To je ona, Linet iz Očajnih domaćica

Izdvojio bih još jednog glumca. Užasno me je nervirao tokom čitavog filma. “Ovaj sve vreme pokušava da izigrava mladog Dastina Hofmana…i to veoma neuspešno”

Kada sam završio film pogledao sam kako se zove. Jake…Jake Hoffman. Dustin-ov sin 🙂

Na skali od (1-6) ocena: 2-/1+

Biograf
Biograf

Direktor, vlasnik i suvlasnik kompanije BVIZ LTD koja je osnovana sa ciljem obeležavanja, praćenja i čuvanja ugleda lika i dela Bozze Vampira iz Zemuna. Poslednjih godina, nakon što se Bozza povukao iz javnog života, BVIZ LTD na čelu sa sjajnim Biografom, krpi kraj sa krajem pišući recenzije onih filmova koje je, uglavnom, retko ko i gledao a još ređe i čitao (te recenzije)...

- autor je svih epizoda na ovom sajtu

Nagrade:
VEMI za najbolji night soap (1999, 2001);
VOSKAR za sporedne efekte (2003);
VULICER za najbolji roman u kategoriji "Romani sa Bozzom Vampirom" (2004)

V- je prvo slovo reči VAMPIR

Articles: 1082

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.