Spy Kids: Armageddon aka Deca špijuni:Armagedon (2023)

Jedva smo čekali da ovako nešto stigne na Netflix.

“Deca špijuni: Armagedon” je čak peti nastavak iz veoma (finansijski) uspešne franšize Roberta Rodrigueza (Hypnotic aka Hipnotisan (2023)) koja je započela daleke 2001 godine i koja mu je (Rodrigueza) donela pregršt para sasvim dovoljnih da praktično već tada batali autentično bavljenje filmskom magijom i da nam, uglavnom, prodaje samo maglu…

Ovo je prvi film iz serijala koji nema ni jednog karaktera iz prethodnih filmova što i ima logike jer je četvrti deo (ako još iko pamti tu katastrofu sa Džesikom Albom (iliti Jessica Alba ako poštujemo zavet Vuka Karadžića)) snimljen 2011 godine.

Imamo novi bračni par špijuna i njihove dvoje dece koji i ovog puta moraju da zaustave moćnog bogatog negativca koji, u ovoj verziji, želi da pokori svet sa virusom super popularne igrice. Tačnije, igrica će mu poslužiti da taj virus rasprosti širom sveta a sam virus je super kod “Armagedon” koji je napravio špijun tata (Zachary Shazam! (2019) Levy) i pomoću kojeg možete razbiti šifru za ulazak u bilo koji kompjuterski sistem.

Ovaj film se eventualno može svideti predškolskoj deci i teško da će stariji naći bilo kakvu zabavu u njemu. Takođe iz nekog meni nepoznatog razloga Zachary me je svaki put kada bi se pojavio u kadru užasno nervirao svojom glumom…ili…sad kada dobro razmislim…pojavom koja neodoljivo podseća na natapiranog Željka Joksimovića.

Na skali od (1-6) ocena: 2

DeHičkok (Prle)
DeHičkok (Prle)

Poznat kao ljubitelj TV serija, De Palme i Hičkoka, ovaj naš već stari član dolazi sa virtuelnih mesta poznatih kao Znak Sagite/Darkwood. Ne pije, ne puši i ne psuje. Omiljen mu je junak Bozza Vampir a omiljena boja žuta (giallo). Zadužen je da pokrije sve što može da se prekrije...Od 01.11.2023 je gurnut u ilegalu

Articles: 210

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.