Fugitiva aka Pobegulja (2018)

Ne gledaj me tako noćas...jer sve je to od lošeg vina...

Ako ste ljubitelji španskih serija na Netflix-u evo vam još jedna iz odeljka Netflix Original. Ali nemojte se previše radovati.

Inače, kada vam ispričam siže, a ako kojim slučajem naletite i na trejler, postoji velika šansa da će vam ovo delovati interesantno.

Glavna junakinja je Magda (Paz Vega koju verovatno prepoznajete…iz nečega) majka dvoje tinejdžera i udata za meksičkog “kralja kokaina”. Shvatajući opasnost u kojoj se nalazi njena porodica odlučuje da ostavi svog mafijaša muža i da iscenira otmicu. Ubrzo se otkriva njena prevara i u potragu za njom kreće “kartel”.

Možda bi ste pomislili da je ova mini serija (10 epizoda) neka kombinacija Narcosa Nevidljivog čoveka i Seranova ali verujte mi…sa njima nema nikakve veze…

Doduše, možda, samo možda, ima veze sa prva četira slova (SERA) pomenute španske serije koja se kod nas “obrađuje” pod nazivom Sinđelići.

Ta prva epizoda je relativno i gledljiva i uzbudljiva, ali čim “ekipa” stigne do Španije veoma brzo ćete shvatiti da je jedinu inspiraciju koju je pokupila iz Meksika ona iz njihovih telenovela. I to onih najgorih.

Prepuna loših dijaloga, smešnih (u najgorem smislu) likova, jedva podošljive glume (uključujući inače standardno veoma dobrog Roberta Alaomu), “Pobegulja” (inače moj lični prevod) je jedan negledljiv i bušan kvazi porodični triler…

Ne gledajte ovo…ima nas koji su zbog Vas prošli golgotu…

Na skali od (1-5) ocena: 1+

recenzija: DeHičkok

About DeHičkok 184 Articles
Poznat kao ljubitelj TV serija, De Palme i Hičkoka, ovaj naš već stari član dolazi sa virtuelnih mesta poznatih kao Znak Sagite/Darkwood. Ne pije, ne puši i ne psuje. Omiljen mu je junak Bozza Vampir a omiljena boja žuta (giallo). Zadužen je da pokrije sve što može da se prekrije...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.