Gone for Good aka Disparu à jamais (2021)

Najgori Coben do sada...

Gledam koju sam ocenu dao onoj španskoj verziji jednog romana Harlan Coben-a (El inocente aka The Innocent (2021)) i prosto me sramota te ocene ako je uporedim sa ovom koju ću dati ovoj francuskoj verziji.

U poređenju sa “Gone for Good” “El Inocente” je remek delo.

Inače, Coben ko Coben, koristi jednu te istu (njemu veoma uspešnu) šemu i samo menja imena i pojedine događaje.

I ovde su stvari iz prošlosti (pre 10 godina glavni junak je bio svedok smrti svoga brata i smrti devojke koju je voleo) povezane sa sadašnjošću u kojoj iznenada nestaje (a motiv misterioznog nestanka Coben koristi gotovo u svakom svom delu) njegova nova velika ljubav.

Za razliku od drugih (Coben) serija gde nam je sve to prikazano, ako ništa drugo, barem na veoma zabavan/uzbudljiv način, u “Gone for Good” ništa ne fukcioniše kako treba.

Glumci su veoma loši (ili barem tako ispadaju ovde), zaplet i rasplet je i nezanimljiv i tupav (a Coben je često bio tupav ali nikada ovoliko nezanimljiv) i ovih 5 epizoda deluju kao 55…

Obavezno preskočiti…

Na skali od (1-5) ocena: 1

recenzija: DeHičkok

DeHičkok (Prle)
DeHičkok (Prle)

Poznat kao ljubitelj TV serija, De Palme i Hičkoka, ovaj naš već stari član dolazi sa virtuelnih mesta poznatih kao Znak Sagite/Darkwood. Ne pije, ne puši i ne psuje. Omiljen mu je junak Bozza Vampir a omiljena boja žuta (giallo). Zadužen je da pokrije sve što može da se prekrije...Od 01.11.2023 je gurnut u ilegalu

Articles: 212

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.